Article image

Mladší dorost nestačil na České Budějovice

Mladšímu dorostu FA Jablonec se nepodařilo ani přes zlepšený výkon v druhé půli vstřelit branku, a naopak domácí se k oběma brankám dostali celkem snadno.

Jabloneckým borcům se vcelku dařilo odolávat úvodnímu tlaku soupeře, zájmena pak třem šancím domácího Zemana. Až v 27. minutě měl možnost jablonecký Qualizza, ale jeho střela domácí branku přeletěla. Ve 29. minutě vyběhl gólman Hnyk proti soupeři a střet s ním vyhodnotil sudí jako penaltový. Pokutový kop následně proměnil Zeman. V 40. minutě Qualizzův oblouček si cestu do branky bohužel nenašel. Ve 49. minutě Hnyk odrazem zneškodnil prudkou střelu Kubáta. V 52. minutě Pošmourný pronikl zleva do vápna, našel na středu Qualizzu, jehož ránu domácí gólman vyrazil. V 56. minutě v nejméně vhodné chvíli domácí snadno zvýšili na 2:0 brankou Divokého. Jablonečtí s postupem času domácí tým přehrávali a dostávali se do šancí, ale bez gólového zakončení. Mejsnarovu ránu lapil brankář. Neuspěl ani Kostka, jehož vyraženou střelu pak Qualizza z dorážky namířil vedle. Mejsnarův trestný kop přes zeď branku přeletěl. Hatašův průnik do vápna skončil gólmanem vyraženým míčem, stejně jako vzápětí další průnik Čumpelíka.

SK Dynamo České Budějovice B - FA Jablonec U17 2:0 (1:0)

Sestava FA Jablonec U17: Hnyk - Ondráček, Mejsnar, Růta - Kostka, Jodas (58.Čech), Hanč (55.Čumpelík), Kaněra (42.Pošmourný), Kuhn (55.Hataš) - Qualizza, Velechovský (55.Rejnart)



Author Redakce
Sdílet článek