Article image

Naši hráči v reprezentačních týmech

Celkem pět hráčů Jablonce figuruje v nominacích na reprezentační srazy. Podívejte se, co a kdy naše reprezentanty čeká.

Vladimir Jovović

Černohorský ofenzivní fotbalista Vladimir Jovović odcestuje na reprezentační sraz národního týmu ke dvěma kvalifikačním zápasům. Nejprve souboj Litva - Černá Hora 7. září a následně domácí utkání Černá Hora - Bulharsko 10. září.

Davis Ikaunieks

Národní tým Lotyšska má před sebou dva kvalifikační zápasy a nebude u nich chybět útočník Davis Ikaunieks. Nejprve 8. září v Chorvatsku a následně bude Lotyšsko hrát doma 11. září proti Walesu.

Michal Černák

Premiérovou pozvánku do týmu ČR U21 dostal záložník Michal Černák. Svěřenci trenéra Jana Suchopárka odehraji dva zápasy, jeden přípravný a jeden kvalifikační v novém cyklu boje o evropský šampionát. První zápas se odehraje 7. září v Uherském Hradišti proti Slovensku. Úvodní duel nového kvalifikačního cyklu pak odehraje Česko U21 na Islandu 12. září. Pro Michala Černáka jde o první sraz U21 a po působení v mládežnických týmech se na tuto premiéru těší. "Mám z toho velkou radost, že jsem se dostal do týmu U21. Je to důležitý milník a znamená to hodně v kariéře. Je to poslední krok před áčkem, chtěl bych se tam ukázat, pomoct týmu a udržet se tam," říká Michal Černák.

Matouš Krulich

Mladý útočník Matouš Krulich odcestuje s reprezentačním týmem U19 na přípravný turnaj do Belgie. A svěřence trenéra Davida Holoubka čekají dva zápasy, Nejprve 9. září proti Skotsku a druhý zápas bude 12. září proti domácí Belgii.

Matěj Náprstek

Ofenzivní fotbalista Matěj Náprstek je mezi náhradníky reprezentace U20, kde mj. působí jako asistent trenéra bývalý trenér Jablonce Jiří Vágner. Česko U20 čekají dva přípravné zápasy. Nejprve 7. září proti Rumunsku a následně v domácím prostředí 11. září v Táboře proti Itálii.


Author Redakce
Sdílet článek