Article image

Mladší dorost prohrál se Slávií B 5:0

Jablonecký mladší dorost prohrál v Praze celku SK Slavia Praha B 0:5 po poločase 0:2. V zápase neměli jablonečtí moc šancí, naopak domácí je měli a gólově je využili.

První rána domácích skončila na pravé tyči. Ve 21. minutě prošel Tománek zleva přes tři soupeře a po zemi podél Plíška dal první gól zápasu. V 16. minutě zaúřadovala opět pravá tyč branky hostů. Až ve 40. minutě vypálil z dálky Ondráček, ale vysoko nad. Ve 41. minutě Potměšilův oblouček z pravé strany skončil za Plíškem u zadní tyče v síti – 0:2. V 47. minutě průnik domácího hráče z pravé strany do vápna potřetí zastavila pravá tyč. Na druhé straně nadějně vypálil Kuhn, ale gólman střelu srazil na roh. V 51. minutě dal třetí branku Slavie Drašnar ránou pod břevno. V 69. minuté z dorážky na 4:0 zvýšil Magada. V 76. minutě Jodasovu prudkou střelu po zemí brankář domácích se štěstím chytil. Na konečných 5:0 pro domácí v 86. minutě upravil Brázda.

SK Slavia Praha B – FA Jablonec U17 5:0

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek – Ondráček, Čech (59.Hanč), Mejsnar, Růta – Kuhn, Qualizza (81.Čumpelík), Kostka, Hataš (59.Pošmourný), Kaněra (59.Jodas) – Vrabec (59.Rejnart)


Author Redakce
Sdílet článek