Article image

Permanentky 2023/2024 jsou v prodeji na sekretariátu!

Prodej permanentek na sezónu 2023/2024 nyní probíhá nepřetržitě online a každý všední den na sekretariátu klubu.

Prodej permanentek na sezónu 2023/24 již několik týdnů probíhá online. Od 24. 7. jsou permanentky v prodeji také na sekretariátu klubu každý všední den od 8 do 15 hodin!

Internetový nákup permanentky však zůstává nejjednodušším a nejrychlejším způsobem prodloužení stávající permanentky nebo zakoupení nové. Pro fanoušky, kteří preferují osobní nákup, je možnost navštívit sekretariát klubu. V týdnu před utkáním se Spartou ve 4. ligovém kole bude opět v některé dny prodloužen prodej. O přesných termínech vás budeme informovat na webu a sociálních sítích.

Ceny

Pro nadcházející sezónu dochází k výraznému zjednodušení cenových kategorií. Ceny permanentek do všech sektorů na tribuně A i tribuně B budou sjednoceny.

V ceně permanentky jsou zahrnuty také domácí utkání v nadstavbové část FORTUNA:LIGY a všechna domácí utkání MOL Cupu.

Ceny permanentek na FK Jablonec patří dlouhodobě mezi nejnižší v celé ligové soutěži. Tento trend bude i přes mírné zvýšení cen nadále udržen. S novými cenami stávající majitelé permanentek zaplatí za jedno utkání v přepočtu cca 90 - 110 korun.

Permanentka zůstává nejlevnější variantou pro návštěvu ligového fotbalu v Jablonci. Při nákupu permanentky v porovnání s cenou jednorázových vstupenek na všechna utkání fanoušci ušetří až 2400,- Kč! Buď u toho za nejlepší ceny!

KOMPLETNÍ INFORMACE K PRODEJI PERMANENTEK

Kup si permanentku a buď u toho!


Author Redakce
Sdílet článek