Article image

Předprodej na Spartu pokračuje!

V prvním domácím utkání nového ligového ročníku přivítáme ve 4. kole FORTUNA:LIGY mistrovskou Spartu. Kup si vstupenku a BUĎ U TOHO!

V úvodu sezóny nás po třech venkovních utkáních čeká premiéra na domácí půdě až ve 4. kole. A fanoušci se mohou těšit hned na obhájce titulu - Spartu Praha. Vstupenky na toto utkání jsou již v prodeji online a připraven bude také předprodej v Infocentru stadionu Střelnice.

KOUPIT VSTUPENKY

Pro fanoušky hostů je kompletně vyhrazena tribuna C. Prosíme tedy příznivce AC Sparta Praha, aby si přednostně v předprodeji kupovali vstupenky tribunu C - JIH. Dřívějším nákupem se v den zápasu vyhnete případným frontám u pokladen. V sobotu budou také posíleny vstupy na jižní tribuny, aby bylo odbavení fanoušků co nejrychlejší.

Fanoušci FK Jablonec na tribuny A + B

Žádáme fanoušky FK Jablonec, aby si vstupenky pořizovali na tribuny A nebo B.

Utkání je zařazeno do I. cenové kategorie. Cena vstupenek v hodnotě 400,- Kč je jednotná do všech sektorů na všech tribunách. Pro jednorázové vstupenky od letošní sezóny nelze využívat slev pro důchodce, ženy a studenty. Pokud si přejete získat výhodnější zlevněné vstupné, stále si můžete zakoupit permanentku. A právě s permanentkou získáte největší slevy na jednotlivé zápasy.

Kup si lístek dřív a nestůj ve frontě

Vyhněte se frontám u pokladen v den utkání a pořiďte si vstupenky online v předstihu. Případně můžete využít pro nákup vstupenek, ale také výhodných permanentek, předprodej na Infocentru Střelnice. Ten bude probíhat ve čtvrtek 10. 8. a pátek 11. 8. vždy od 7 do 15 hodin. Pokud nechcete kupovat vstupenky online, je toto ideální příležitost, jak si koupit vstupenku v předprodeji.


Author Redakce
Sdílet článek