Article image

Vyrážíme na herní soustředění do Itálie

Fotbalisté Jablonce odjíždí v sobotu brzy ráno na herní soustředění na již tradiční místo v oblasti Gitschberg Jochtal do městečka Vals. Tam na nás čeká tradičně skvělé hřiště a vše ostatní, co potřebujeme pro kvalitní přípravu na nadcházející ligový ročník.

Přípravné zápasy na herním soustředění

4. 7. v 16:00 FK Jablonec - WSG Tirol ve Wattens
7. 7. v 19:00 FK Jablonec - Wacker Innsbruck v Innsbrucku
9. 7. v 18:00 FK Jablonec - Al Shabab v Lienzu

Kádr pro herní soustředění

V týmu Jablonce došlo k několika změnám před odjezdem na herní soustředění. Útočník Jan Silný zamíří na hostování a s týmem neodcestoval. Neodcestovali také David Štěpánek s Tomášem Malínským, kteří se budou léčit v domácích podmínkách. Dlouhá cesta by jim v jejich stavu neprospěla a budou tak pokračovat v léčbě doma.

Naopak cestují hráči, kteří prodloužili smlouvy - Tomáš Hübschman, Jakub Považanec a David Houska. U Daniela Součka uplatňujeme opci na přestup a k týmu se také připojil brankář Vojtěch Myška ze Žižkova a dalším brankářem je nám dobře známý Vilém Fendrich, který taktéž s týmem odcestuje na herní soustředění a nahradí Vojtěcha Reinera z mládeže. Z důvodu zranění Davida Štěpánka, kdy si léčení vyžádá několik týdnů, jsme povolali na soustředění také Joshuu Akpudjeho. Zkouška pokračuje u obránce Šimona Gabriela z Plzně.

Brankáři: Fendrich Vilém, Hanuš Jan, Myška Vojtěch.

Obránci: Akpudje Joshua, Černák Michal, Gabriel Šimon, Hurtado Haiderson, Martinec Jakub, Slávik Adrián, Souček Daniel, Tekijaški Nemanja.

Záložníci: Alegue Alexis, Houska David, Hübschman Tomáš, Jovović Vladimir, Kratochvíl Miloš, Nykrín David, Pleštil Dominik, Považanec Jakub, Schön Patrik, Smejkal Tomáš, Tchanturishvili Vakhtang.

Útočníci: Drchal Václav, Chramosta Jan, Ikaunieks Davis, Krulich Matouš, Náprstek Matěj.


Author Redakce
Sdílet článek