Article image

Útočník Matouš Krulich je novou posilou Jablonce!

Mládežnický reprezentační útočník Matouš Krulich se vrací z FC Turín do České republiky. A stává se novou posilou FK Jablonec!

Osmnáctiletý útočník podepsal v Jablonci víceletý kontrakt a odcestuje s týmem na herní soustředění do Itálie. „Vracím se domů do Česka a čeká mě nakouknutí do chlapského fotbalu. To je pro mě nejdůležitější. Kabina je v Jablonci super, kluci mě přijali dobře a cítím se tady výborně,“ říká po přestupu z FC Turín Matouš Krulich.

V posledních dvou sezónách byl Jablonec v nižších patrech tabulky, což by chtěl Krulich během svého působení v Jablonci pomoct změnit. „Chtěl bych co nejvíc pomoct týmu, jak to půjde. Buď přímo na hřišti nebo jak to půjde. Musím ale se vší pokorou bojovat o místo v Jablonci,“ dodává vysoký talentovaný útočník Matouš Krulich.

Matouš Krulich začal hrát fotbal v FC Přední Kopanina, pak v roce 2013 přestoupil do Sparty, kde si prošel velkou část mládežnické akademie. V roce 2021 pak přestoupil do Itálie do FC Turín, kde byl až do roku 2023 v mládežnických týmech U17 a U18.

Vítej na severu a hodně štěstí v Jablonci!


Author Redakce
Sdílet článek