Article image

Letní příprava FK Jablonec 2023/2024

Letní příprava před startem nového soutěžního ročníku trvá něco málo přes jeden měsíc. O víkendu 22. až 23. července bude odstartován nový ročník FORTUNA:LIGY! Mrkněte se, jak bude vypadat jablonecké léto.

Kondiční soustředění

Na úvod letní přípravy absolvují hráči kondiční soustředění v Břízkách, kde je čeká práce v posilovně, tréninky na hřišti a běhání v terénu. Na kondičním soustředění budou hráči do pondělí 26. června.

Přípravné zápasy

Úvodní přípravný duel odehrajeme na domácí půdě ve středu 28. června od 17:00 v Břízkách na trávě. Naším soupeřem bude KS Karkonosze Jelenia Gora. Aktuálně to bude během letní přípravy jediná možnost, kdy vidět tým při utkání v Jablonci nad Nisou, tak si to nenechte ujít.

Herní soustředění

Jako tradičně v posledních letech se i nyní vydáme na herní kemp do Itálie, kde v alpském prostředí budeme ladit formu na ligu. A pomoct by nám k tomu měly tři zápasy. Přesné termíny se ještě ladí, ale měli bychom se potkat s saúdskoarabským týmem Al Shabab FC, který skončil na čtvrtém místě v první lize, ve které hraje například Cristiano Ronaldo. Další dva zápasy jsou v jednání, jakmile budou potvrzení, tak vás budeme informovat.

Generálka

Po návratu z herního soustředění, kde budeme do 10. července, budeme trénovat v domácích podmínkách a následně nás v sobotu 15. července 2023 čeká generálka před ligovým startem. A hrát se bude v Polsku v Lubinu proti místnímu Zaglebie, kde hraje náš bývalý útočník Martin Doležal. Čas výkopu ještě nebyl stanoven.


Author Redakce
Sdílet článek