Article image

Dominika Bredu letos pronásledovaly problémy s koleny

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Viktoria Žižkov
2:3
FORTUNA ČFL B, 30. kolo čt 8. 6. 2023, 17:30
Reportáž

Jablonecký záložník Dominik Breda laboroval letos s problémovými koleny. I proto zasahoval v letošní části třetiligové soutěže do zápasů jablonecké rezervy spíše jako střídající hráč.

Na závěr sezony přišla těsná porážka s vítězem ČFL, díky zbytečné penaltě v nastavení.

V tom zápase nám moc nevyšel vstup do utkání a první poločas nám utekl. Do druhé půle už jsme vstoupili o něco lépe. Mnohem lépe jsme přistupovali k hráčům a nakonec nám tam padly dva góly. Škoda jen toho konce (povzdych). Přišla zbytečná penalta a porážka 2:3. Nakonec tedy špatné.

Ač se ti letos příliš nedařilo, dvěma góly ses v závěrečném zápase postaral o vyrovnání.

To jo. Ale bohužel to pak dopadlo, jak to dopadlo. Cíl jsme splnili a soutěž udrželi, takže nakonec asi dobrý.

Jak se vám hrálo na hlavním stadionu s podporou fanoušků v zádech?

Jo, bylo to super. Určitě bych chtěl fanouškům poděkovat, že se i na nás přišli podívat a podpořit nás. Byl to super zážitek a paráda.

Byl už jen fakt, že budete hrát na Střelnici pro vás motivací?

Určitě. Byla to velká motivace pro všechny kluky. Chtěli jsme se tu ukázat na takhle krásným stadionu. Škoda jen, že jsme nezvládli ten závěr zápasu, jinak to bylo dobré.

V sezoně jsi nastřílel čtyři branky, do většiny zápasů jsi však naskakoval spíš jako střídající hráč. Jaké bude tvé osobní hodnocení právě skončeného ročníku ČFL?

Hlavně jsem teď rád, že mi drží zdraví. Pronásledovaly mě totiž problémy s koleny. Jsem rád, že to teď zatím drží. Doufám, že to tak bude pokračovat a pak bude i nějaké větší herní vytížení.


Author Jan Bendl
Sdílet článek