Article image

Mladší dorost podlehl Českým Budějovicím 4:1

Dorost U17 Jablonce podlehl celku SK Dynamo České Budějovice 1:4 (0:0), když po bezbrankovém poločase šel v tom druhém do vedení, aby v dalším průběhu díky i vlastním chybám o vedení přišel a na nakonec v zápase výrazně prohrál.

V prvním poločase zachránila v 8. minutě jablonecké pravá tyč, když se od ní odrazila zdí tečovaná střela z trestného kopu domácích. V 35. minutě měl gólovku na kopačce Samodeyko, ale střelu z malého vápna gólman chytil. V závěru první půle Dvořák lapil nebezpečnou ránu soupeře. V 52. minutě se jablonečtí ujali vedení gólem Novotného, který s pomocí levé tyče umístil míč do branky. V 54. minutě mohl zvýšit náskok Samodeyko, jehož střela se ale odrazila do pravé tyče na roh. V 55. minutě Holý zbytečně fauloval soupeře na levém kraji vápna a následný pokutový kop bezpečně proměnil Kloud. Od této chvíle domácí zvýšili tlak a měli i šance. Jednu z nich zneškodnil v 64. minutě brankář Dvořák. Ale v 73. minutě jablonečtí inkasovali podruhé, když propadlý míč Šturma skončil v brance. V 75. minutě dalšímu gólu opět zabránil svým zákrokem Dvořák, ale za tři minuty už nestačil na Vlčkovu prudkou ránu zleva k zadní tyči - 3:1. Na jablonecké straně měl pak možnost dvakrát uspět Sirůček. V poslední minutě se podruhé prosadil Kloud, který zakončil gólem rychlou akci domácích.

SK Dynamo Č. Budějovice B - FA Jablonec U17 4:1 (0:0)

Sestava FA Jablonec: Dvořák - Holý (61.Hataš), Klucký, Conway, Duštíra - Novotný, Vopat - Kostka, Samodeyko, Svoboda - Sirůček

Branka FA Jablonec: 52.Novotný


Author Redakce
Sdílet článek