Article image

U fanoušků vyhrál střelec Doležal

Team logo Team logo
FC Viktoria Plzeň FK Jablonec
3:1
ePojisteni.cz liga, 13. kolo ne 6. 11. 2016, 19:15
Reportáž

Jablonečtí permanentkáři hodnotili výkon hráčů v posledním utkání na hřišti Plzně a byli k hráčům v zeleném relativně kritičtí.

Elektronické dotazníky tentokrát vyplnilo ještě více fanoušků než ve venkovním utkání v Příbrami, po kterém byla novinka pro majitele permanentek představena poprvé. Vzhledem k porážce 1:3 v zápase s úřadujícím mistrem jsou známky u jednotlivých hráčů logicky výrazně nižší než v minulých týdnech.

S výrazným náskokem mezi fanoušky vyhrál střelec naší jediné branky Martin Doležal, který na hrotu útoku jako obvykle srdnatě bojoval a zaslouženě svůj výkon korunoval vstřelenou brankou do Kozáčikovy sítě.

Jeden z hlasujících od nás opět získává poukaz na zboží z fanshopu v hodnotě 100 korun. Nejrychlejší správnou odpověď odeslal v rámci pravidel permanenktář Miloslav Pozděna, kterému gratulujeme!

Nejvyšší známka pro Martina Doležala

Průměrné známky hráčů podle hvězdičkového hodnocení permanentkářů za utkání FC Viktoria Plzeň vs. FK Jablonec vypadají následovně:

Vlastimil Hrubý (3,6 *) - Lukáš Masopust (1,9 *), Tomáš Hübschman (1,8 *), Vojtěch Kubista (2,6 *), Matěj Hybš (2,8 *) - Petr Jiráček (2,9 *), Michal Trávník (2,4 *) - Stanislav Tecl (3,3 *), Martin Pospíšil (2,3 *), Matěj Hanousek (2,6 *) - Martin Doležal (4,4 *).

Náhradníci s odehranými alespoň 25 minutami: Mirzad Mehanović (1,9 *).


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek