Article image

Šilhavý: V druhém poločase to byl zmar

Team logo Team logo
Bohemians Praha 1905 FK Jablonec
2:1
Synot liga, 16. kolo so 5. 12. 2015, 17:30
Reportáž

Jablonečtí fotbalisté neudrželi slibné vedení na hřišti Bohemians, po změně stran dvakrát inkasovali a odjíždí bez bodu. Jak hodnotili zápas oba trenéři?

Euforii v Ďolíčku musel po zápase krotit trenér domácího celku Roman Pivarník. „Úvod nám vyšel, tedy až na ten gól, který byl hodně laciný. Prohrávali jsme, ale to pro nás není nic nového. Hráli jsme opatrně a málo přímočaře. O poločase jsem hráče povzbudil. Přišly nacvičené kombinace, a z toho jsme dali dva góly. Z naší strany to byl velmi vydařený poločas. Jsem rád, že nás diváci podporují a my je dokázali dnes velmi vtáhnout do zápasu,“ liboval si domácí trenér.

Naopak další vrásky na čele má po sobotním vystoupení jabloneckých barev kouč Jaroslav Šilhavý. „Vedli jsme a měli jsme tam další možnosti, jenže se nám je nepodařilo potrestat v další branku. Soupeř v druhé půli dal brzy dva slepené góly. Pak to byl zmar z naší strany. Z druhého poločasu jsme hodně smutný a zklamaný,“ soukal ze sebe naštvaný kouč Jablonce.

„Minulý rok jsme vítězili, teď pracujeme stejně, možná i líp, ale body ztrácíme. Uděláme si analýzu a uvidíme, co bude. Závěr podzimu a dnešní druhý poločas mě bude ale bolet hodně dlouho,“ uvedl dále Šilhavý. Jakou cítí kouč nyní po další porážce svou pozici u týmu? „Trenér s tím musí počítat, o ničem nevím. Vyhodnotíme si ten nepovedený podzim, ale tato vaše otázka je víceméně na vedení,“ dodal Šilhavý.


Author Jan Bendl
Sdílet článek