Article image

Domácí byli klidní, na rozdíl od nás, všiml si Šilhavý

Team logo Team logo
FK Dukla Praha FK Jablonec
1:0
Synot liga, 24. kolo so 18. 4. 2015, 17:00
Reportáž

Čtvrtou porážku v sezoně si jablonečtí připsali na hřišti dejvické Dukly. Jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý přiblížil svůj pohled na nečekanou porážku na Julisce.

Lodivod Dukly Praha Luboš Kozel byl po zápase velmi spokojen. „Jsem a to jak s výkonem, tak i s konečným výsledkem, to utkání jsme zvládli tím způsobem, jakým jsme přesně chtěli,“ liboval si po zápase kouč Pražanů. „Soupeř si sice vytvořil jakýsi tlak, ale my jsme věděli, že se nám budou otevírat prostory. Otázkou bylo, jestli jsme to schopni řešit. Myslím si, že i na šance jsme byli dnes o trochu lepší. Dobře jsme bránili a výhra je takovou naší odměnou za poctivý přístup a pracovitost. Vítězství nad silným Jabloncem si nesmírně považujeme a dle mého názoru je i zasloužené,“ rozplýval se po zápase kouč dejvického týmu.

Jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý neměl po jednobrankové porážce příliš dobrou náladu. „Dukla se prezentovala velmi poctivým výkonem. Dobře kombinovala a na rozdíl od nás, hrála jednoduše směrem dopředu. Diváci viděl velmi zajímavý zápas s šancemi na obou stranách. Domácí hráli dobře, nedělali zbytečné ztráty a byli klidní. Soupeře jsme vedoucím gólem posadili na koně. Dukle jakoby tím gólem vyrostla křídla a vytvářela si další gólové příležitosti. My jsme sice také nějaké šance měli, ale na šance i góly asi zaslouženě zvítězila Dukla,“ pravil po zápase Šilhavý.


Author Redakce
Sdílet článek