Article image

Organizační pokyny a informace ke vstupenkám

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
0:0
Synot liga, 20. kolo so 14. 3. 2015, 20:15
Reportáž

Vstupenky na Duel rivalů se Spartou jsou stále v prodeji na všechny tribuny. Předprodej probíhá dnes i v den zápasu.

V pátek budou pokladny stadionu otevřeny v čase 15:00 - 18:00 hodin. V den utkání se otevřou pokladny více než tři hodiny před zápasem, tedy v 17:00 hodin a s největší pravděpodobností ještě budou i v sobotu vstupenky k dispozici.

Jak již informovala Policie, dočasná úprava dopravního značení bude platit v ulicích Vrkoslavická a U Stadionu, a to před zahájením utkání, v jeho průběhu i bezprostředně po jeho ukončení. Parkování je možné na obvyklých místech včetně nákupní zóny. Po skončení zápasu bude pro odjezd zde umístěných aut otevřen i boční výjezd do ulice Masná.

Všichni návštěvníci atraktivního zápasu proti Spartě musejí počítat se zvýšenými bezpečnostními opatřeními u vstupu do areálu i na samotné tribuny. Vyzýváme proto fanoušky se vstupenkami i permanentkami, aby dorazili na Střelnici s dostatečným předstihem před výkopem, který je naplánovaný na sobotních 20:15 hodin.

Pro diváky je navíc připravený bohatý doprovodný program v obvyklé podobě doplněný o další jedinečné atrakce spojené s ligovým projektem Duel rivalů. Fanoušci se tak mohou těšit na následující program:

  • Na stadionu Střelnice přivítá fanoušky jako tradičně Jablonecké komando s bulletiny zdarma a "welcome drinkem" v podobě teplých čajů.

  • Hned po příchodu můžete navštívit náš fanshop, kde najdete vedle naší tradiční módní kolekce Jablonec zbrusu nová trička k výročí klubu.
  • Program ve fanzóně uvnitř multifunkční budovy za hlavní tribunou obzvláštní autogramiáda patronů zápasu. Těmi tentokrát budou tři bývalý fotbalisté, kteří shodou okolností oblékli dres obou sobotních soupeřů. Za Jablonec i za Spartu odehráli řadu utkání Václav Budka, Jan Flachbart i Tomáš Požár. Všichni tři se budou v hlavním sále multifunkční budovy podepisovat na unikátní kartičky v čase 19:15 - 19:45 hodin. Patroni utkání budou i poté jako obvykle asistovat díky rozhovorům přímo z hrací plochy.
  • Ve fanzóně se dále budou promítat historická videa mapující památné vzájemné zápasy mezi Jabloncem a Spartou. K tomu uvnitř multifunkční budovy najdou své útočiště i malé děti. Jako tradičně zde bude připravený skákací hrad, XBOXy nebo stolečky s malováním pro ty nejmenší. Rodičům s dětmi doporučujeme využít výhodných vstupenek do Rodinného sektoru.

  • Na tribunách během utkání budou znovu hostesky z Jabloneckého komanda asistovat při roznosu nápojů a velké překvapení čeká diváky před samotným začátkem zápasu, kdy se společně rozloučíme s jednou z největších legend klubu novodobé historie.

Bohatý program a to hlavní - zápas jara o čelo ligové tabulky - nás čeká v sobotu večer!


Author Redakce
Sdílet článek