Article image

Nový projekt Duel rivalů startuje v Jablonci

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
0:0
Synot liga, 20. kolo so 14. 3. 2015, 20:15
Reportáž

Nový projekt Ligové fotbalové asociace, který nese název „Duel rivalů“, startuje už o tomto víkendu bitvou mezi Jabloncem a Spartou. SYNOT liga připravila pro své fanoušky speciální kulisu vybraných soubojů, jež ponesou toto označení.

LFA se v tomto projektu inspirovala naším Podještědským derby, které mělo v podzimní části sezony nový kabát a hrálo se o putovní trofej. Do „Duelu rivalů“ budou spadat utkání, která mají velký potenciál a možnou atraktivitu. Například podle toho, jak se v daném ročníku tabulka vyvíjí.

Druhý a třetí tým tabulky od sebe dělí čtyři body. A stále oba celky bojují v aktuální sezoně o mistrovský titul, ke kterému má zatím nejblíže plzeňská Viktoria.

„Fanoušci se od středy dočkají speciálního video contentu, který se zaměřuje na vzájemné bitvy mezi Jabloncem a Spartou. Chystáme unikátní články na oficiálním webu synotliga.cz, stejně tak zajímavé a propracované grafiky. „Duel rivalů“ nabídne všem příznivcům velmi důkladný pohled na souboj konkrétních dvou týmů,“ dodává Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Kromě speciálního loga, které se bude objevovat u všech materiálů spjatých s „Duelem rivalů“, je připraveno pro fanoušky obou týmů, ale i SYNOT ligy, několik zajímavých aktivací. Speciálního programu se dočkají i příznivci přímo na jabloneckém stadionu.

„Očekáváme, že to bude velký boj. Vzhledem k tomu, o co se hraje,“ říká Jaroslav Šilhavý, trenér jabloneckého celku. Premiérový „Duel rivalů“ mezi Jabloncem a Spartou startuje v sobotu od 20.15.

Vstupenky na utkání si můžete koupit také online prostřednictvím našeho webu.


Author Redakce
Sdílet článek