Article image

Stáhněte si zápasový bulletin 14. kola SYNOT ligy

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Mladá Boleslav
1:0
Synot liga, 14. kolo so 8. 11. 2014, 20:15
Reportáž

Přinášíme Vám zápasový zpravodaj k sobotnímu utkání s FK Mladá Boleslav. Ten si můžete stáhnout a přečíst už nyní, zdarma pak bude k dostání i přímo na stadionu!

Titulní strana našeho bulletinu Jablonecký gól patří vítězství  v Pojdešjtědském derby v Liberci. Uvntiř aktuálního čísla najdete rozhovor s naším stoperem Luďkem Pernicou, který v obsáhlém rozhovoru povídá nejen o svém fotbalovém životě, ale rozpovídá se také o soukromí.

V dalším z rozhovorů zavzpomínáme s Jiřím Tymichem, patronem utkání s Boleslaví, na léta minulá i současná. Podíváme se, jak se připravovali hráči a fanoušci na vítězné derby.  

Ve zpravodaji dále nechybí ohlasy trenérů Mladé Boleslavi a Jablonce před vzájemným zápasem. Naleznete zde také tipy bývalých fotbalistů na sobotní duel 14. kola, souhrny a statistiky předešlých ligových a pohárových zápasů, a to jak ligového A týmu, tak i ostatných týmů FK BAUMIT Jablonec.

Bulletin si můžete stáhnout ve formátu PDF (velikost souboru: 9,6 MB) ZDE! K přečtení staženého bulletinu v PDF potřebujete program Acrobat Reader. Bulletin si můžete také přečíst přímo v internetovém prohlížeči ZDE.

Tištěný bulletin budeme také zdarma rozdávat u vstupů na stadion! 


Author Martin Bergman
Sdílet článek