Article image

Oslavte s námi vítězství v Podještědském derby na utkání s Boleslaví

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Mladá Boleslav
1:0
Synot liga, 14. kolo so 8. 11. 2014, 20:15
Reportáž

V sobotu ve 20.15 pokračuje SYNOT liga 14. kolem na Střelnici. Do Jablonce přijede pátý tým tabulky FK Mladá Boleslav. Fanoušci se mohou těšit na tradiční nabitý program již před utkáním, navíc bude možnost vyfotit se s vítěznou trofejí!

Brány Střelnice se otevřou již v 18.45 hodin a na fanoušky čeká spousta novinek. V klubovém fanshopu máme nové zboží ze zimní kolekce „Jablonec“, kde si můžete koupit kulichy, rukavice nebo šálu. K dostání bude také další sortiment jako hrneček, nový minidres do auta, silikonový náramek nebo odznak.

V prodeji také bude nový nástěnný kalendář na rok 2015 s tématikou výročí 70 let jabloneckého fotbalu. Ve stanu za hlavním vstupem na Střelnici budou v prodeji trička z limitované edice Králové Ještědu na oslavu vítězství v Podještědském derby.

Hlavním bodem předzápasového programu je promítání čtyřicetiminutového sestřihu z vítězného utkání v Liberci, které začíná v 19.15 ve velkém sále multifunkčního zařízení Střelnice. Zde bude také možnost vyfotit se s putovní trofejí, kterou Jablonec převzal z rukou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Jako tradičně na fanoušky čeká bulletin zdarma, soutěž s naším dívčím komandem a každý fanoušek také dostane u vstupu na stadion čaj na zahřátí jako welcome drink. Chybět nebude ani dětská zóna uvnitř Střelnice.

Přijďte na utkání s Mladou Boleslaví včas a nenechte si ujít možnost získat tričko Králové Ještědu a připomenout si v sestřihu vítězné derby z Liberce. Vstup na předzápasový program mají samozřejmě také majitelé permanentek na tribunu B. Budeme se na Vás těšit!


Author Martin Bergman
Sdílet článek