Article image

Fanzóna se divákům otevře v sobotu hodinu před utkání s Dynamem

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Dynamo Č. Budějovice
0:0
Synot liga, 8. kolo so 20. 9. 2014, 17:00
Reportáž

Nabité odpoledne čeká na fanoušky FK BAUMIT Jablonec v sobotu před ligovým utkáním proti Dynamu České Budějovice. Najděte si v sobotu cestu na Střelnici o hodinu dříve, u stadionu bude jako tradičně spousta zábavy.

Přijďte si udělat příjemné fotbalové odpoledne s rodinou nebo přáteli. Doprovodný program bude nejen pro ty nejmenší, ale na své si přijdou všichni fanoušci. Program začíná již v 16:00 hodin, a to za každého počasí (v případě deště využijeme vnitřní prostory budovy Střelnice, kde bude také možnost zakoupení občerstvení). Do Fanzóny mají přístup všichni permanentkáři včetně těch na západní tribunu B a fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku na tribunu A a Jih. Vstup do Fanzóny je možný přes hlavní vstup od infocentra, resp. Hotelu Sport.

A na co se můžete před utkáním s SK Dynamo České Budějovice těšit? Podepisovat kartičky budou vybraní hráči Jablonce, pro děti bude připravený skákací hrad, chybět nebude ani herní zóna Xbox a další aktivity, po celou dobu programu bude náš DJ hrát reprodukovanou hudbu. Návštěvníci mohou využít naší fotostěnu, aby si pořídili společnou fotku s týmem FK BAUMIT Jablonec. Během předzápasového programu budou také probíhat soutěže o zajímavé ceny a k dispozici bude i občerstvení na stadionu. Překvapením pro fanoušky je, že jejich zakoupená vstupenka na utkání proti Českým Budějovicím slouží také ke vstupu na Oldies party na Střelnici, kde vystoupí také italský zpěvák Davide Mattioli. Koncert se koná v hlavním sálu Restaurace Střelnice, která bude otevřena hned po skončení fotbalového zápasu. (více o akci ZDE).

ČTĚTE TAKÉ: 
Střelnice vs. Střelecký ostrov! Do Jablonce přijíždí České Budějovice
Filip Novák věří, že tým proti Českým Budějovicím uspěje

Do rukou se vám dostane také zápasový bulletin Jablonecký gól v novém kabátě s přepracovaným formátem a nabitý informacemi o našem klubu. A také tentokrát se bude našim fanouškům rozdávat zdarma do vydání všech zásob.

Chybět na Střelnici nebude ani náš dívčí promotým. Těšit se můžete na roznos piva na všech tribunách pro jablonecké fanoušky. Vyvrcholením doprovodného programu bude utkání 8. kola SYNOT ligy mezi naším FK BAUMIT Jablonec a SK Dynamo České Budějovice, které začíná v 17.00 hodin. Přijďte na Střelnici včas, ať vám z doprovodného programu nic neuteče. Brzkým příchodem se také vyhnete frontám u vstupu na Stadion Střelnice.

14:00 otevření Fanshopu FK BAUMIT Jablonec

15:30 otevření Stadionu Střelnice

16:00 začátek doprovodného programu za tribunou A - východ

17:00 Utkání 8. kola SYNOT ligy FK BAUMIT Jablonec – SK Dynamo České Budějovice

Vstupenky na utkání FK BAUMIT Jablonec – SK Dynamo České Budějovice si můžete zajistit v předprodeji v síti Ticketstream.

Více o vstupenkách najdete na www.fkjablonec.cz/vstupenky


Author Martin Bergman
Sdílet článek