UMT Břízky!!! Přátelská utkání, přát.

FK Jablonec

10
0

FK Jiskra Mšeno

Trenér Zdeněk Klucký poslal do hry až na marody Jiráčka a Doležala všechny zdravé hráče. Každý z fotbalistů odehrál poločas, celé utkání pak jako jediný absolvoval Masopust.

Na novém pažitu třetí generace se ligista zpočátku zastřeloval, své šance postupně zahodili Wágner, Končal i Pospíšil. V mrazivém počasí se diváci první branky dočkali až ve 26. minutě, kdy střelu Wágnera z úhlu brankář Masařík vyrazil k Mehanovićovi, ten už měl jednoduchou úlohu ke vstřelení branky. Jen o dvě minuty později zahrál trestný kop poblíž vápna Jiskry Pospíšil mazácky přes zeď přesně do šibenice na 2:0. Ve 36. minutě v přečíslení přihrál Wágner nováčkovi Divišovi, který vsítil svou první branku v zelenobílém dresu. Za další dvě minuty sám Wágner přidal čtvrtý přesný zásah střelou z voleje. V závěru poločasu ještě nevyužil Diviš dvě dobré příležitosti.

Do druhého poločasu nastoupili za favorizovaný celek další hráči a rozdíl mezi týmy se začínal viditelně projevovat nejen na ukazateli skore. Mšeno sice mohlo snížit, proti střele Helma ale dobře zasáhl brankář Valeš. Góly ale padaly jen do sítě Jiskry, pět minut po poločase přidal pátou branku Masopust střelou za vápnem. Šestý zásah vznikl po ukázkové narážečce, zakončoval Trávník. Z výkopu domácího brankáře vrátil míč hlavičkou zpět do útoku rekonvalescent Beneš a připravil tak sedmou branku pro Bredu, který přehodil vybíhajícího brankáře. Devět minut před koncem srazil Váňa v pokutovém území Tecla a Trávník z nařízené penalty přidal osmý zásah. V 83. minutě po dobrém centru Jankoviće hlavou poslal míč šikovně k tyči Tecl. Konečné skore zaokrouhlil na rovných deset branek čtyři minuty před koncem Masopust, když po samostatném úniku obstřelil brankáře Jiskry.


Sdílet článek