Střelnice ePojisteni.cz liga, 29. kolo

FK Jablonec

0
0

FK Teplice

Jablonečtí fotbalisté se rozešli v posledním domácím utkání s Teplice bezbrankovou remízou, ačkoliv o zajímavé situace nebyla nouze.

K první střele zápasu se odhodlal za vápnem teplický Ljevakovič. V osmé minutě už mohli hosté vést, znovu střílel Ljevakovič, jeho tečovanou střelu tentokrát famózně vytáhl na tyč brankář Hrubý, míč se poté odrazil přesně od brankové konstrukce zpět do náruče jabloneckého gólmana. V další fázi zápasu už byli lepší i nebezpečnější domácí. Po deseti minutách táhl útok Kubista, ideálně vysunul Diviše, Doležal ale zakončil povedenou akci, která sklidila potlesk tribun, těsně mimo.

Velmi dobrý zápas hrál aktivní Trávník, který hýřil aktivitou a nebál se tvrdých osobních soubojů. Právě on si po čtvrthodině hry navedl míč na střed hřiště, ale zamířil jen do středu branky. Další akci začali domácí opět na pravé straně, Diviš našel ve vápně Doležala, ten ale překopl teplické břevno. Jablonec byl aktivnější, tleskalo se sólu rozběhnutého Zeleného, kterému ale nevyšla klička na čtvrtého hráče v žlutomodrých dresech. Kubista mířil po rohovém kopu jen do náruče připraveného Grigara. Blízko brance byli jablonečtí také po Trávníkově akci, který vysunul vtipně za obranu Zeleného, ten střelou bez přípravy těsně minul vzdálenější tyč. Stažení útočníka Doležala ve vápně zase nechalo sudího Proskeho až nečekaně klidným.

Po půli střílel ze střední vzdálenosti Považanec, Grigar byl ale opět pozorný. V 50. minutě táhli domácí další úrok, na vzdálenější tyči vyplaval míč pro Kubistu, ten ale balon před odkrytou brankou vůbec netrefil. V 56. minutě zachytil na půlce výkop teplického brankáře Trávník, míč ihned zkoušel lobem poslat do hostující branky, Grigar ale stačil balon před čarou stáhnout do svých rukavic.

Hosté mohli nečekaně udeřit po rohovém kopu Filla, Zelený si míč nešťastně srazil na vlastní branku, Hrubý ale stihl míč mířící pod břevno vytěsnit na další roh. Na druhé straně připravil osm minut před koncem gólovku Trávník střídajícímu Mihálikovi, tomu ale skočil obětavým zákrokem pod nohy brankář Grigar. Jablonec kopal v závěru několik rohových kopů, ale žádnou ze standardních situací už nepřetavil ve vítěznou branku. Hosté neuspěli po trestném kopu Filla a utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou. Tepličtí ziskem plusového bodu na Střelnici a prohrou Mladé Boleslavi nadále živí i kolo před koncem soutěže naději na postup do předkol Evropské ligy.


Sdílet článek

FK Jablonec

B 30 Hrubý
O 27 Kubista yellow card
O 6 Kysela
O 4 Pernica
Z 7 Diviš down
Z 3 Hübschman
Z 8 Masopust down
Z 77 Považanec down yellow card
Z 10 Trávník yellow card
Z 12 Zelený
U 15 Doležal

Náhradníci

B 29 Valeš
O 5 Hanousek up
O 22 Jankovič
Z 25 Bulíř
Z 9 Mehanovič up
Z 26 Pospíšil
U 17 Mihálik up

FK Teplice

B 30 Grigar
O 16 Hyčka yellow card
O 18 Jeřábek
O 15 Šušnjar
Z 7 Fillo
Z 20 Král
Z 5 Ljevakovič
Z 19 Soungole
Z 8 Vachoušek down
U 11 Červenka down
U 26 Vošahlík

Náhradníci

B 21 Chudý
O 2 Urma
Z 22 Kodeš up
Z 12 Martirosyan
Z 10 Nivaldo
U 28 Vaněček up
57%

Držení míče

43%
15/5

Střely / Na branku

11/2
112

Vyhrané souboje

80
Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 19. 4. 2024 12:07
Tracy is unable to log error.