Střelnice ePojisteni.cz liga, 25. kolo

FK Jablonec

2
4

1.FK Příbram

Michal Trávník
56’
Martin Pospíšil
62’
30’
Tomáš Pilík
50’
Jan Rezek
52’
Jan Suchan
70’
Jan Rezek

Na jablonecké Střelnici vládlo po nedělním poledni sychravé a na jaro velmi chladné zimní počasí. Hlavičku Trávníka po centru Jankoviće zastavil praporek pomezního sudího signalizující ofsajd. Hosté zkoušeli štěstí především ze střední vzdálenosti, ale pokusy Pilíka a Treglera mířily mimo branku. Aktivní v zakončení byl jablonecký Mehanović, jednou mířil nad břevno a podruhé mu do střely skočili hostující obránci. Po nezáživné pasáži se měnilo skore po půlhodině hry, dlouhý nákop za obranu doběhl Rezek, zpětnou přihrávkou našel za vápnem nabíhajícího Pilíka, který prostřelil brankáře Hrubého – 0:1.

Srovnat skore mohl brzy Mihálik, jenže se v postupném úniku sám vytlačil z dobré střelecké pozice. Akrobaticky přes hlavu to zkoušel po něm také Mehanović, ale mířil jen do středu branky, stejně jako o chvíli později Trávník. V samém závěru první půle zkoušel štěstí Pospíšil, míči dal ale opačnou faleš a balon prolétl kolem vzdálenější tyče brankáře Hrušky.

Pět minut po poločase zahrávali příbramští rohový kop Pilíkem, do odraženého balonu se ukázkově levačkou opřel do balonu Rezek a jeho střela zaplula do jablonecké sítě – 0:2. Diváci se ještě nestihli vzpamatovat z druhé branky a dvě minuty nato předvedli hosté další smrtící úder. Pilík zacentroval na Suchana, který rovněž z voleje šokoval Střelnici třetí brankou v jablonecké síti.

V 56. minutě zahrával Trávník z levé strany standartní situaci, míč přizvedl pod vlastní břevno Rezek -1:3. Gólové žně pokračovaly, za další čtyři minuty, po faulu Linharta na Pernicu snížil z nařízené penalty Pospíšil – 2:3. Kouč Klucký mezitím připravil hned dvojí střídání, Mihálika a Zeleného nahradili Diviš a Kubista. Hosté si ale dvoubrankové vedení vzali zpět, chybující jablonecká obrana zaspala po centru Kvída, míč si na prsa zpracoval ideálně Rezek a přesnou střelou k tyči přidal čtvrtou branku Středočechů. Čtvrt hodiny před koncem chyboval Janković v rozehrávce, hosté ale jeho zaváhání tentokrát gólově nepotrestali.

V závěru se nad jabloneckým stadionem vyčasilo počasí a zároveň ubylo vzruchu v pokutových územích. Branku mohl přidat ještě v samém závěru Beneš po rohovém kopu, zamířil ale vedle Hruškovy branky.

Příbramští potvrdili v Jablonci vzrůstající formu z posledních zápasů. Na severu Čech získali své první vítězství na hřišti soupeře, a nadále tak živí naději na záchranu. Jablonec poprvé prohrál na domácím trávníku pod vedením kouče Kluckého.


Sdílet článek

FK Jablonec

B 30 Hrubý
O 23 Beneš
O 22 Jankovič
O 4 Pernica
Z 3 Hübschman down
Z 9 Mehanovič yellow card
Z 26 Pospíšil goal
Z 10 Trávník goal
Z 12 Zelený down
U 15 Doležal yellow card
U 17 Mihálik down

Náhradníci

B 29 Valeš
O 27 Kubista up yellow card
O 6 Kysela
Z 7 Diviš up
Z 21 Jiráček
Z 77 Považanec up

1.FK Příbram

B 13 Hruška
O 27 Chaluš
O 24 Divíšek yellow card
O 25 Jiránek
O 9 Kvída assist
O 20 Tregler yellow card
Z 8 Bazal down
Z 6 Pilík down goal goal assist assist yellow card yellow card
Z 10 Rezek goal goal assist assist
Z 7 Suchan down goal
U 14 Linhart yellow card

Náhradníci

B 1 Boháč
O 19 Krameš up
Z 16 Januška
Z 21 Pilík up
Z 22 Trapp
U 18 Ayong up
U 23 Kacafírek
60%

Držení míče

40%
11/5

Střely / Na branku

10/5
86

Vyhrané souboje

68
Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 28. 3. 2024 16:09
Tracy is unable to log error.