Article image

U19 má za sebou úspěšný vstup do jara

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Tempo Praha
2:0
Česká liga dorostu U19, 16. kolo ne 8. 3. 2020, 10:00
Reportáž

Vstup do jarní části České ligy zvládl starší dorost FK Jablonec velmi dobře. Na celkem FC Tempo Praha zaslouženě zvítězil 2:0 (2:0) a v zápase se výrazně prosadili noví mladí hráči v sestavě.

Už v první minutě šel Jablonec vedení, když Torfiq využil chyby v rozehrávce soupeřova brankáře Peška a pohodlně poslal míč do sítě. V 5. minutě jedinou nebezpečnou střelu z hranice vápna Babického Fiala zneškodnil. Jablonec soupeře většinou přehrával a z toho přišly i šance. Jednu z nich v 38. minutě proměnil ve druhý gól opět Torfiq.

Ve druhém poločase domácí pokračovali v dobré hře a soupeře vesměs přehrávali. Bohužel další gól ani z velmi dobrých šancí nevytěžili, a tak poločasový stav se stal i stavem konečným.

Trenér Bryscejn: „Zaslouženě jsme porazili neoblíbeného soupeře díky většímu důrazu a nasazení. Chlapci dodrželi taktický plán, nepustili soupeře za celý zápas do vyložené šance. My jsme kromě dvou vstřelených branek zahodili ještě 4 tutovky . Kladem zápasu byl debut patnáctiletého Nykrína a šestnáctiletého Drdy, kteří odehráli velmi dobře celý zápas. Skvělý byl na hrotu střelec obou branek Torfiq.“


Author Redakce
Sdílet článek