Article image

U19 na závěr podzimu podlehla Liberci

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
0:4
Česká liga dorostu U19, 15. kolo ne 17. 11. 2019, 10:00
Reportáž

Podzimní část soutěže zakončil jablonecký starší dorost FK Jablonec jednoznačnou porážkou v derby utkání s FC Slovan Liberec 0:4 (0:2). Soupeř byl lepším celkem a jablonečtí si bohužel vytvořili prakticky jen dvě možnosti ke skórování

Tu první měl Vosecký ve 12. minutě, ale na pravé straně vápna prudce branku hostí přestřelil. V 16. minutě Fiala odrazil na roh prudkou střelu soupeře po zemi. V 19. minutě se liberečtí ujali vedení, když z odraženého míče pálil po zemi k levé tyči Drobný. Ve 23. minutě Fiala reflexivně odrazil nohou gólovou střelu osamoceného Králíčka. Ten pak ve 44. minutě gólem do šatny zvýšil na 2:0 pro hosty.

V druhém poločase Liberec pokračoval v herní převaze, z které ve 49. minutě vytěžili prudkou střelu Knoblocha vedle a v 50. minutě podobně mířil Králíček. V 60. minutě třetí branku do domácí sítě dal Černický, který na přední tyči usměrnil míč do sítě z trestného kopu z pravé strany. Za tři minuty rychlou akci Liberce levou stranou a centru do vápna zakončil snadno Vik – 0:4. Jablonec mohl v 66. minutě alespoň čestně uspět, ale Voseckého rána se odrazila od pravé tyče do náruče Hasalíka.


Author Redakce
Sdílet článek