Article image

Rezerva v první přípravě porazila Kolín

První přátelské utkání v rámci letní přípravy skončilo vítězně pro připravující se B-tým trenéra Džimisek Bekakise, který si poradil s třetiligovým Kolínem 3:2.

Kádr našeho B-týmu byl doplněný o bývalé dorostence a v zápase samotném podal sympatický výkon okořeněný třemi krásnými góly. Na úvodní branku se čekalo půl hodiny, a padla po krásné střele Kinčla, který se nerozpakoval a odražený míč napálil levačkou do pravé šibenice – 0:1. Soupeř ale bleskově po dvou minutách hry a chybě naší obrany vyrovnal na 1:1. Šest minut před poločasovou pauzou se po krásné individuální akci a narážečce před vápnem dostal do šance Daníček, řítil se sám na brankáře a toho přesnou střelou k tyči pokořil na 1:2.

V druhém poločase přípravného zápasu se hrálo především ve středu hřiště bez větších šancích na obou stranách. Až v 70. minutě se sražené střele napřáhl za hranicí vápna Podzimek a zvýšil naše vedení na 1:3. Domácí už stačili pouze korigovat na konečný 2:3.

Zápas z jablonecké strany splnil, co měl. Zahráli si všichni hráči a dohrálo se bez zranění. V neděli má kádr trenéra Bekakise volno a od pondělí ho čeká soustředění v nedalekých Hraběticích. Uprostřed následujícího týdne, tedy ve středu 20. července pak tým čeká druhý přípravný zápas, tentokrát na hřišti v Zásadě, kde poměří síly s Velkými Hamry.

FK Kolín – FK Jablonec B 2:3 (1:2)

Branky: 30. Kinčl, 39. Daníček, 70. Podzimek

Sestava FK Jablonec B: Reiner - Diviš, Vošahlík, Chládek, Nykrín - Linhart, Munzar, Rozkovec, Kinčl - Daníček - Torfiq

V průběhu druhé půle střídali: Fiala, Zárybnický, Malý, Velich, Ryml, Tokár, Podzimek, Svrček


Author Jan Bendl
Sdílet článek