Article image

Tomáš Čvančara se stal hráčem měsíce září!

Útočník Tomáš Čvančara se stal vítězem druhého hlasování v naší anketě SBD Sever hráč měsíce! Vaše hlasy si vysloužil za své výkony během září!

Tomáš Čvančara dostal z pětice nominovaných fotbalistů v hlasování 45% vašich hlasů! Na druhém místě se umístil vítěz srpnové ankety Václav Pilař a na dalších místech pak byl brankář Jan Hanuš, záložník Miloš Kratochvíl a útočník Martin Doležal.

"Těší mě a chtěl bych všem fanouškům, co mi dali svůj hlas, moc poděkovat. Vážím si toho a doufám, že na výkony, které je zaujaly, zase navážu a bude to třeba ještě lepší. Věřím, že jako tým se dostaneme zpátky nahoru tam, kam patříme," říká po převzetí ceny Tomáš Čvančara, který se léčil ze zranění v utkání proti Alkmaaru.

"V pondělí jsem se poprvé zapojil s týmem do plného tréninku. Už se cítím dobře. Týden jsem měl klid a nemohl jsem nic dělat. Už mi to chybělo a jsem rád, že už můžu trénovat," říká jednadvacetiletý útočník, který si v září připsal ligový gól proti Spartě, který znamenal bod za remízu 1:1.


Author Martin Bergman
Sdílet článek