Article image

Fanzona pro děti nebude v sobotu chybět!

Team logo Team logo
FK Jablonec MFK Karviná
3:2
FORTUNA:LIGA skupina o záchranu, 1. kolo so 4. 5. 2024, 15:00
Reportáž

Také v sobotu na Střelnici nebude před výkopem utkání s Karvinou chybět fanzona! Navíc mají děti na zápas vstup zdarma.

V sobotu hrajeme na Střelnici první utkání ve skupině o záchranu a opět jsme pro fanoušky připravili doprovodný program. Děti mají na zápas vstup zdarma, dětí z naší akademie dělají na zápase v sektoru A na hlavní tribuně DĚTSKÝ KOTEL a připravena bude od 14:00 také oblíbená fanzona! A k našim mládežníkům se mohou samozřejmě přidat také další děti, které zápas navštíví!

Fanzona u hlavního vstupu

V sobotu se mohou děti a dospělí těšit na zábavný doprovodný program před výkopem zápasu s Karvinou. Fanoušci, co mají permanentky nebo vstupenky na tribunu B, mohou přijít také do fanzony! Stačí si načíst vstupenku nebo permanentku u hlavního vstupu a následně se po ukončení doprovodného programu vrátit zpět na B tribunu. S ohledem na určité limity našeho stadionu je tato cesta zpět možná pouze po schodišti směrem ke Kauflandu a následně přejit doleva na tribunu B.

U hlavního vstupu stadionu Střelnice bude připravena fanzona, kde najdete oblíbené atrakce a soutěže! Na co se můžete v sobotu od 14:00 u hlavního vstupu stadionu Střelnice těšit?

  • fotbal šipky se soutěží
  • autogramiáda hráčů A týmu
  • hudba a moderátor
  • skákací hrad
  • velká nafukovací skluzavka
  • malování na obličej

FOTBAL ŠIPKY

NAFUKOVACÍ ATRAKCE PRO DĚTI

PREZENTACE AUTOMOBILŮ

AUTOGRAMIÁDA HRÁČŮ

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA OBČERSTVENÍ U FANZÓNY

Organizované skupiny mládežníků

Pro kluby mládeže z našeho regionu nabízíme možnost společného sledování zápasu na Střelnici. Pokud mají organizované skupiny týmů mládeže s trenéry zájem navštívit FORTUNA:LIGU na Střelnici, stačí nám dát vědět a domluvit se. Rádi vás na Střelnici přivítáme! V případě zájmu pište co nejdříve mail na oddělení ticketingu na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.


Author Redakce
Sdílet článek