Article image

FK Jablonec partnerem projektu Plňme přání

Na základě dohody se zakladatelkami nadačního fondu Martinou Koudelkovou a Martinou Motshagen si FK Jablonec dovoluje oznámit, že se od 1.8.2015 stal náš fotbalový klub hrdým partnerem projektu „Plňme přání“.

Nadační fond MA-MA Foundation spustil na jaře letošního roku projekt PLŇME PŘÁNÍ inspirovaný celosvětově známým projektem „Make A Wish“ působící v padesáti zemích světa. Nadační fond MA-MA Foundation se spolu se svými partnery a ambasadory snaží zpříjemnit život splněním přání těm, kteří se ocitli v těžké životní situaci.

"Myšlenka projektu nás ihned oslovila. Nabízíme sportovní vyžití dětem a při utkáních na Střelnici poskytujeme zábavu fotbalovým fanouškům. Jako jeden z nejvýznamnějších reprezentantů našeho města však také chceme podat pomocnou ruku těm, kteří jsou v nouzi," řekl k vzájemné spolupráci s MA-MA Foundation tiskový mluvčí klubu Štěpán Hanuš.

Zážitek v podobě splněného snu, který v rámci projektu „Plňme přání“ člověk prožije je mnohdy tím správným lékem a dá sílu do dalšího života. Radost, kterou díky projektu „Plňme přání“ nadační fond MA-MA Foundation rozdává je tou největší odměnou a motivací.

Více informací o projektu naleznete na: www.mamafoundation.cz


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek