Article image

V prodeji poslední vstupenky na finále

Team logo Team logo
SK Slavia Praha FK Jablonec
3:1
MOL Cup, F st 9. 5. 2018, 20:15
Reportáž

Finálový duel odehrajeme proti Slavii Praha ve středu 9. května od 20:15 hodin v Mladé Boleslavi. Připravili jsme pro vás tradiční autobusový zájezd. V prodeji je zájezd na sekretariátu klubu.

Prodej zájezdů byl zastaven!

Prodej zájezdů na finále MOL Cupu bude probíhat na sekretariátu klubu podle rozpisu, který je napsaný níže. Trička a vstupenky na utkání budou pak připraveny pro fanoušky v autobusech před odjezdem na finále. Podle jmenného seznamu vám bude vstupenka a tričko vydáno. Při nákupu nám ještě prosím nahlaste jméno a příjmení, datum narození, kontakt a velikost trika, které byste si přáli. Pokusíme se přání vyhovět nebo připravit nejbližší možnou velikost trička. Vstupenky a trička jsou ještě ve výrobě a nemáme je k dispozici přímo na stadionu.

Rozpis prodeje v dalších dnech

Pondělí 30. 4.7:00 - 15:00POUZE ZÁJEZDY
Úterý 1. 5.ZAVŘENO
Středa 2. 5.7:00 - 15:00POUZE ZÁJEZDY
Čtvrtek 3. 5.7:00 - 15:00POUZE ZÁJEZDY
Pátek 4. 5.7:00 - 15:00ZÁJEZDY + VSTUPENKY
Pondělí 7. 5.7:00 - 18:00VSTUPENKY

Prodej od pondělí 30. dubna 2018 bude probíhat na sekretariátu klubu v hlavní tribuně A. 

Prodej samotných vstupenek

Fyzicky nemáme zatím vstupenky na Střelnici k dispozici. Proto zatím prodáváme pouze zájezdy s tím, že trička a vstupenky budou připraveny v autobusech podle jmenných seznamů účastníků.

Fanoušci, kteří si budou chtít koupit jen vstupenku na finále, musí počkat do pátku 4. května, kdy bude spuštěn prodej samotných vstupenek na finále proti Slavii Praha. 

UPOZORNĚNÍ: Při prodeji samostatných vstupenek musíme dodržovat nařízení policie ČR Libereckého kraje a budeme evidovat s ohledem na bezpečnost každého kupujícího, který si pro vstupenky na sekretariát přijde. Děkujeme za spolupráci.

V pondělí 7. května bude od 13 do 18 hodin probíhat prodej samostatných vstupenek na finále. Zbývá posledních pár kusů, tak neváhejte dorazit na INFOCENTRUM u hlavní pokladny stadionu Střelnice ve 13 hodin.

Doprava na stadion v Mladé Boleslavi

Naše autobusy s fanoušky přijedou do Mladé Boleslavi k hlavnímu vstupu na stadion směrem od ulice U Stadionu (směrem od Kauflandu). Odtud se fanoušci přesunou na svá místa na tribuně ZÁPAD. Žádáme naše fanoušky, aby se na stadionu řídili pokyny pořadatelů a nenarušili tak hladký průběh finále po bezpečnostní stránce. Čas odjezdu a rozdělení do autobusů zveřejníme na klubovém webu v úterý 8. května! Počítáme však s tím, že bychom rádi měli fanoušky na stadionu alespoň hodinu a půl před začátkem. Detaily ještě upřesníme. 

Na stadionu v Mladé Boleslavi máme vyhrazenou tribunu ZÁPAD, která je na straně u střídaček. Protější tribuna VÝCHOD je pak určena pro našeho soupeře. Celková kapacita pro naše fanoušky je 1317 míst. 


Author Redakce
Sdílet článek