Article image

Finále MOL Cupu hrajeme v Mladé Boleslavi!

Team logo Team logo
SK Slavia Praha FK Jablonec
3:1
MOL Cup, F st 9. 5. 2018, 20:15
Reportáž

Finále poháru MOL Cup se bude hrát v Mladé Boleslavi! Hrát se bude proti Slavii Praha ve středu 9. května od 20:15 hodin!

Semifinále ve Zlíně jsme zvládli a teď je před námi poslední překážka v cestě za vysněnou trofejí! A budeme rádi, když u toho budete společně s námi!

Finále poháru MOL Cup proti Slavii Praha se odehraje ve středu 9. května od 20:15 hodin na stadionu v Mladé Boleslavi. Připravili jsme pro vás speciální nabídku, abyste vyrazili bojovat o trofej s námi.

Od příštího týdne začneme prodávat zájezdy na finále. V ceně bude vstupenka na finálové utkání a speciální tričko, které jsme na závěrečný boj připravili. Dopravu platit nebudete, to řešíme my. Cena balíčku je pro fanoušky stanovena na 200 Kč, majitelé placených permanentek mají cenu 150 Kč.

Až spustíme prodej zájezdu a vstupenek na finále poháru MOL Cup proti Slavii Praha, bude prodej zprostředkován na sekretariátu klubu každý všední den od 7 do 15 hodin! K dispozici bude ve vybraných dnech také prodloužený prodej v Infocentru na Střelnici do 18 hodin. Přesný den ještě upřesníme.


Author Martin Bergman
Sdílet článek