Article image

Tecl: Takhle musíme makat v každém zápase

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
0:0
ePojisteni.cz liga, 12. kolo ne 30. 10. 2016, 15:00
Reportáž

Útočník Stanislav Tecl byl spokojený s výkonem našeho týmu, ale mrzí ho zisk pouze jednoho bodu. "Tři body jsme si zasloužili," říká v rozhovoru jablonecký útočník.

Slavia sem přijela jako favorit, ale přesto jsme ukončili jejich šesti zápasovou sérii a nakonec máme bod, ale klidně mohly být tři. Je to tak?

Máte pravdu. Dneska jsme předvedli nejlepší výkon podzimu, hráli jsme jako tým a bojovali jsme jeden za druhého. A ty tři body jsme si zasloužili. První půle byla z obou stran opatrnější, ale ve druhé jsme si vypracovali čtyři vyložené šance a měli jsme vyhrát.

Ty sám jsi byl u několika dobrých šancí. Co tomu chybělo, abys je proměnil?

Tak gól, to je jasný. Je pravdou, že některé situace bychom měli řešit líp. Furt je to takový zbrklý, nedokážeme ty situace vyřešit, abychom si třeba lépe přihráli, lépe to řešili individuálně. Ale myslím si, že od dnešního výkonu bychom se měli odrazit a když budeme hrát pokaždé takhle, tak to bude všechno jenom dobrý. S takovými výkony by body určitě přišly.

Čím si to vysvětluješ, že po předcházejících nepovedených zápasech přišel proti Slavii tak dobrý výkon?

Tak určitě ty zpackané předcházející zápasy nezachráníme tím jedním bodem a jedním dobrým výkonem. Těch zápasů musí přijít víc. Ale určitě nám taky pomohla skvělá atmosféra.

Po zápasech s Příbramí a Slavií máte čtyři body. Znamená to, že se po výměně trenéra blýská na lepší časy?

Já v to doufám. Ale na druhou stranu jsou to pouze dva zápasy a nemá cenu teď říkat, že všechno bude super a jak to všechno zachráníme. Teď musíme každý zápas odmakat tak, jak jsme to odmakali v neděli a pak si myslím, že to bude dobrý a že se v tabulce zvedneme.


Author Martin Bergman
Sdílet článek