Article image

Rodinné vstupné na Víkend otců

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zbrojovka Brno
1:2
ePojisteni.cz liga, 10. kolo so 15. 10. 2016, 17:00
Reportáž

Při utkání proti Brnu (sobota 15.10. od 17 hodin) nabízí jablonecký klub v rámci ligového projektu Víkend otců mimořádnou slevu na rodinné vstupné do rodinného sektoru na hlavní A tribuně.

Vezměte proto svého syna či dceru na ligový fotbal. Oproti běžné vstupence mají do vyprodání kapacity rodinného sektoru všechny děti vstup zdarma. Podmínkou je, aby přišli na zápas v doprovodu svého rodiče či prarodiče. Rodinné vstupenky v ceně 120 korun (1 dospělí + neomezený počet dětí) budou v prodeji výhradně na pokladně č. 1 (první na pravé straně od infocentra) u hlavního vstupu do stadionu. Pokladna se otevře v sobotu v 15:30 hodin.

Před zápasem je pro děti opět nachystaný bohatý doprovodný program včetně soutěže o velmi hodnotné ceny včetně pobytu pro celou rodinu! Více o soutěži se dozvíte zde.

Víkend otců

Na projektu Víkend otců se stejně jako v minulých sezónách opět podílejí všechny kluby ePojisteni.cz ligy. V celém desátém kole si připomeneme vztah otce ke svým synům a dcerám, díky kterému se zájem o fotbal a sport přenáší ve většině českých rodin z generace na generaci. Nejen za to patří tatínkům velký dík.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek