Article image

Přiveď naše hráče na trávník!

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zbrojovka Brno
1:2
ePojisteni.cz liga, 10. kolo so 15. 10. 2016, 17:00
Reportáž

Zápas proti Brnu je součástí ligového projektu Víkend otců a také náš klub si připravil pro děti zvláštní akci. AKTUALIZOVÁNO!

Proti Brnu budou naši hráči bojovat v sobotu 15. října od 17 hodin a vaše dcera či syn mají jedinečnou možnost dostat se těsně před utkáním do centra dění a doprovodit jablonecké fotbalisty přímo na hrací plochu.

Vlastníte sami permanentku nebo je vaše dítě přímo členem Dětského fanklubu?

Potom přihlašte svého potomka do naší soutěže. Nejrychlejší jedenáctku se správnou odpovědí na anketní otázku pozveme na sobotní zápas do útrob Střelnice, aby si odnesli z utkání nezapomenutelný zážitek!

Kromě toho, že se zúčastní slavnostního nástupu před zápasem, dostanou ještě malé překvapení od sovičky Jizerky.

Stačí poslat email se správnou odpovědí na otázku "Jaké číslo nosí Jizerka na svém dresu?" na adresu fanousci@fkjablonec.cz. V textu emailu vedle čísla dresu uveďte jméno dítěte, jeho věk a hlavně telefonní kontakt.

<#buttonLong>ZNÁM ODPOVĚĎ A CHCI PŘIHLÁSIT SVÉ DÍTĚ DO SOUTĚŽE<#/buttonLong>

Soutěže se mohou zúčastnit všichni permanentkáři, kteří mohou přihlásit svého potomka, a všichni členové dětského fanklubu. Uzávěrka je stanovena na čtvrtek 13.10. v 16 hodin a vybráni budou soutěžící s nejrychlejší odpovědí! Přednostně získají své místo členové Dětského fanklubu.

AKTUALIZOVÁNO!

Z odeslaných odpovědí byla dle pravidel soutěže vybrána následující jedenáctka, která přivede naše hráče na trávník před výkopem zápasu proti Brnu:

  1. Nikola Langová, 3 roky
  2. Jan Kryštof Kocour, 10 let
  3. Jaroslava Nekolová, 15 let
  4. Kristýna Mánková, 8 let
  5. Michal Ďúran, 5 let
  6. Tomáš Ďúran, 8 let
  7. Barbora Arnoldová, 7 let
  8. Karolína Hanušová, 6 let
  9. Richard Hanuš, 4 roky
  10. Kateřina Bubeníková, 9 let
  11. Tomáš Polesný, 7 let

Víkend otců

Na projektu Víkend otců se stejně jako v minulých sezónách opět podílejí všechny kluby ePojisteni.cz ligy. V celém desátém kole si připomeneme vztah otce ke svým synům a dcerám, díky kterému se zájem o fotbal a sport přenáší ve většině českých rodin z generace na generaci. Nejen za to patří tatínkům velký dík.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek