Article image

Děti a ženy na Spartu do rodinného sektoru

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
0:0
Synot liga, 20. kolo so 14. 3. 2015, 20:15
Reportáž

Také při zápase se Spartou bude na hlavní tribuně vytvořen Rodinný sektor. Děti a ženy do něj výjimečně budou mít vstup zdarma jako náhradu za sektor na jižní tribuně.

Rodinný sektor (krajní sektor "A" na hlavní východní tribuně) měl povedenou premiéru při posledním ligovém utkání proti Bohemce a stejně tak bude primárně pro rodiny s dětmi určený i při Duelu rivalů proti Spartě.

Z organizačních důvodů nebudou mít tentokrát ženy a děti vstup zdarma na tribunu JIH. Namísto toho mají děti a ženy pro zápas se Spartou vstup zdarma výhradně do Rodinného sektoru!

Standardní cena do sektoru A je 110,- Kč (pro muže). Majitelé poukazů na slevu do rodinného sektoru, kterou hráči osobně rozdávali ve vybraných základních školách, mohou zakoupit rodinnou vstupenku (rodič+dítě) celkem za 90,- Kč.

Všechny vstupenky do Rodinného sektoru A (ty zdarma, za poukazy i placené) budou k dispozici na pokladnách stadionu až v den utkání (otevřeno od 17,00 hodin) a nabídka platí do vyprodání míst v sektoru.

V rodinném sektoru se mohou děti i rodiče těšit jako již tradičně na pestrý doprovodný program. Stejně jako v minulém utkání na ně mimo jiné čeká překvapení o poločasové přestávce v podobě autogramiády. Zároveň v nejbližším stánku s občerstvením u vchodu do Rodinného sektoru A mohou rodiče pro děti pořídit dětské pokrmy. Fanzóna pro děti se skákacím hradem, XBOXy a dalšími atrakcemi bude umístěna velmi blízko Rodinnému sektoru - jako obvykle v hlavním sálu multifunkční budovy.

Více o doprovodném programu a organizačních pokynech k zápasu se Spartou se dozvíte zde.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek