Article image

Za bod musíme být rádi, hodnotil Šilhavý

Team logo Team logo
FC Vysočina Jihlava FK Jablonec
1:1
Synot liga, 19. kolo so 7. 3. 2015, 17:00
Reportáž

S konečným bodem za remízu 1:1 z Jihlavské půdy musel být i po skončení zápasu spokojen jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Domácí kouč Luděk Klusáček po zápase na tiskovkové konferenci prohlásil. „Vzhledem k samotnému průběhu utkání musíme být s konečným bodem asi spokojení. V prvním poločase jsme měli asi i paradoxně více šancí, jenže jsme inkasovali,“ řekl k průběhu hry kouč Vysočiny.

Jihlavskému týmu se nepovedl vstup do jara, ale s ambiciózním Jabloncem získal první jarní bod. „Z minulého nepovedeného zápasu se Slováckem jsme si ukazovali na videu nevydařené věci,“ přiblížil přípravu přes sobotním duelem s BAUMITem kouč Klusáček.

Jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý přiznal, že jeho tým odehrál na Vysočině až nečekaně velmi těžký zápas. „Jihlavští zaslouží pochvalu, oproti poslednímu zápasu se Slováckem se opravdu hodně zlepšili. Přestože jsme šli před poločasem do vedení, tak domácí do nás šli prakticky do každého souboje a to na sto procent. Paradoxně jsme inkasovali v době, kdy jsme do druhého poločasu vstoupili dobře. Domácí to pak v průběhu hry nakoplo, i kvůli vyloučení Mingazova. Zlobím se na něj, bylo to hloupé vyloučení, on oslabil tým a byla to od něj klukovina a určitá přemotivovanost,“ vytknul Mingazovi zbytečné oslabení týmu Šilhavý.


Author Jan Bendl
Sdílet článek