Article image

Pospíšil a Masopust hodnotí zápas v Jihlavě

Team logo Team logo
FC Vysočina Jihlava FK Jablonec
1:1
Synot liga, 19. kolo so 7. 3. 2015, 17:00
Reportáž

Hned po zápase se podělili o své bezprostřední dojmy po skončení remízového duelu v Jihlavě středopolař Martin Pospíšil a exjihlavský Lukáš Masopust.

O motivaci exjihlavských hráčů Kopice a Masopusta

Martin Pospíšil: „Kopy“ tu je u nás dýl, vždyť už hraje za Jablonec asi čtyři roky. Nevím, jestli byli oba zrovna proti Jihlavě odkud přišli nějak víc motivovaní, v šatně to ale nijak moc neprožívali. Nic extra nevypisovali, takže bych tipoval, že to spíš brali jako normální zápas.

O změna na brankářském postu domácích

Martin Pospíšil: To je úplně jedno kdo chytal, trenéři nás sice připravovali spíše na Jardu Blažka, ale oni mají oba kvalitní gólmani. V tom to určitě nehraje roli, že jsme dneska dali jen jeden gól.

K vyrovnávací brance Vysočiny

Martin Pospíšil: Šulek tam dostal dost prostoru před šestnáctkou, krásně asi i nechytatelně to trefil …

O první jarní bodové ztrátě

Lukáš Masopust: Určitě to je ztráta pro nás. Chtěli jsme se dotáhnout na špičku a neztratit, uvidíme jak budou hrát ostatní, aby nám ta samotná špička neutekla. Každopádně ztráta to je!

O hře domácí Vysočiny

Lukáš Masopust: Koukal jsem na ně už proti Slovácku, to byli hodně špatní. Dneska musím říct, že Jihlava hrála moc dobře.

O Masopustově přivítání jihlavských fanoušků

Lukáš Masopust: Moc jsem to neposlouchal, byl jsem do toho zápasu zažranej, takže moc ani nevím. Na zápas jsem se ale těšil, škoda jen že jsme tu nevyhráli. Spíš jsem se v tom zápase těšil na jihlavské kluky, že se s nimi budu moci konečně poměřit a zahraji si proti nim.


Author Redakce
Sdílet článek