Article image

Soupeři jsme to usnadnili, mrzí Martina Pospíšila

Team logo Team logo
IFK Göteborg FK Jablonec
3:1
Přátelská utkání, Atlantic Cup ne 1. 2. 2015, 17:30
Reportáž

Záložník Martin Pospíšil odehrál proti Göteborgu téměř celý zápas. Po skončení utkání litoval chyb v obranné fázi.

O průběhu utkání

Pospíšil: Podle mě jsme nebyli na pohled horším týmem a herně to z naší strany nebylo špatné. Na míči jsme byli dokonce asi častěji. Bohužel jsme si ale nedokázali pohlídat tři brejkové situace v prvním poločase.

O rozhodujících momentech zápasu

Pospíšil: V rozhodujících chvílích jsme to soupeři usnadnili. Protože v rozhodující chvíli byli v pokutovém území sami. My jsme si žádnou vyloženou příležitost naopak nevypracovali. Náznaků a dobrých akcí jsme měli dost, ale nikdy jsme to nedotáhli do finálního ohrožení branky švédského týmu.

O rezervách ve hře

Pospíšil: Celý měsíc už na tom pracujeme a ještě nějaký čas asi budeme muset.  S balonem u nohy se nám celkem daří, víme ale o rezervách v práci dozadu a v napadání. Stále jsme ještě v přípravné fázi a tohle k tomu patří. Máme ještě několik týdnů, abychom tyhle věci doladili.

O stadionu Estádio Algarve

Pospíšil: Je tu nádherný stadion a bylo skvělé si na něm zahrát. Celý turnaj díky tomu získává na větší prestiži a jsme moc rádi, že máme tu příležitost.

O druhém zápase proti Kodani

Pospíšil: Čeká nás možná ještě kvalitnější soupeř než dneska. Nesmíme se především dopustit takových chyb jako v dnešním utkání. Celkově budeme chtít k zápasu přistoupit zodpovědněji.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek