Article image

Zasloužené vítězství z Hradce těšilo trenéra Šilhavého

Team logo Team logo
FC Hradec Králové FK Jablonec
0:2
Synot liga, 9. kolo so 27. 9. 2014, 15:00
Reportáž

Spokojen se ziskem tří bodů z pažitu Hradce Králové byl po zápase jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Domácí kouč Luboš Prokopec uznal, tři body po zásluze odváží soupeř. „Bylo to jejich zasloužené vítězství. Jablonec byl lepší ve všech dovednostech a činnostech.“

Votroci ještě během prvního poločasu drželi bezbrankový stav. „Bohužel druhý poločas jsme už inkasovali, a proti tak kvalitnímu soupeři jako je Jablonec, je těžké utkání otáčet. Prohráli jsme třetí utkání za sebou a začíná nám trochu téct do bot,“ prohlásil na pozápasové tiskové konferenci hradecký kouč Luboš Prokopec.

Hradečtí se po slibném začátku pomalu propadají tabulkou. „V úvodních zápasech jsme si šance ještě dokázali vytvářet, ale dneska tomu tak nebylo. Pokud ve třech zápasech inkasujeme osm branek, tak těžko můžeme myslet na body,“ řekl zadumaně kouč ligového nováčka.

Jablonečtí si na Malšovickém stadionu připsali letos třetí vítězství na hřišti soupeře. „Jsme rádi, že jsme dokázali na půdě ambiciózního Hradce zvítězit a nahradit tak ztrátu z předešlého domácího zápasu,“ těšilo kouče BAUMITu Jaroslava Šilhavého.

„To vítězství se ale nerodilo jednoduše. Hradec má svou herní kvalitu a vytváří si dost šancí. Já jsem rád, že dneska tomu tak nebylo, domácí jsme do šancí moc nepouštěli. Kdybychom ale byli klidnější v koncovce, tak jsme mohli z několika možností vstřelit branku už v prvním poločase. Celkově jsme ale získali tři body zaslouženě,“ uzavřel kouč Severočechů Jaroslav Šilhavý.


Author Jan Bendl
Sdílet článek