Article image

Jablonec žil v den utkání fotbalem

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zbrojovka Brno
2:0
Synot liga, 1. kolo so 26. 7. 2014, 17:00
Reportáž

Fotbalový klub z Jablonce nad Nisou vstoupil do své jedenadvacáté ligové sezony v řadě vítězstvím 2:0 nad brněnskou Zbrojovkou. Podívejte se, kde všude se pohyboval náš nový promo tým!

Náš ženský promo tým se během celého prosluněného sobotního dne pohyboval v okolí jablonecké přehrady, nákupních center, samotného středu města a chybět samozřejmně nemohl ani na našem stadionu.

Soutěžit jste s námi mohli například o klubový dres. Před stadionem byl pro vás připraven mobilní kamion MobilCup roadshow s mnoha zajímavými aktivitami. Pro návštěvníky prvního ligového utkání jsme připravili klubový bulletin zcela zdarma, permanentkáři byli za svou věrnost odměněni šálami ze speciální kolekce, která nebude jinak volně k prodeji. Na hlavní tribuně jsme pro vás zavedli roznášku piva přímo na sedačky. Fanoušci si novinky vesměs pochvalovali. „Propagace klubu je znát, všiml jsem si spousty nových věcí a na návštěvnosti to bylo znát," řekl fanoušek Petr z Jablonce, který navštěvuje prvoligové zápasy pravidelně. 

Na stadionu se nás i přes okolní nemalé akce sešlo přesně 4158, za což vám všem děkujeme! A protože se i díky Vám, našim fanouškům, dařilo na trávníku i našim fotbalistům, mohli jsme všichni společně oslavit první vítězství letošní sezony!

{video}     

Těšíme se na vaši další návštěvu, následující domácí utkání odehrajeme v sobotu 9. srpna od 17 hodin proti Slovácku.     


Author Jan Bendl
Sdílet článek