Article image

Příprava na domácím pažitu: Baumit v sobotu v Břízkách s Pardubicemi

Team logo Team logo
FK Jablonec Fotbal Pardubice A dor.
5:3
Přátelská utkání, so 5. 7. 2014, 11:00
Reportáž

Ideální příležitost shlédnout v přípravě nově se rodící tým Baumitu Jablonec budou mít o nastávajícím víkendu jablonečtí fanoušci.

Tým trenéra Jaroslava Šilhavého se totiž poprvé v přípravném období představí přímo v Jablonci nad Nisou.

V sobotu 5. července od 11 hodin na přírodním pažitu v Břízkách u jablonecké přehrady změří náš tým síly s druholigovými Pardubicemi, které nově vede exsparťan Martin Hašek.

Jedenáctý tým Fotbalové národní ligy tak bude pro jablonecké čtvrtou herní prověrkou. Baumit už během prvních čtrnácti dní stihl v rámci turnaje v Benátkách nad Jizerou porazit Bohemians 1905 2:0 a remizovat s Mladou Boleslaví 2:2, ve středu pak překvapivě podlehl druholigovému Varnsdorfu 2:3. Kouč Jaroslav Šilhavý hodlá také v posledním herním testu před odjezdem do Rakouska prostřídat v zápase většinu hráčů z kádru. „Chceme vidět hráče pracovat třeba i kratší dobu, ale o to ve větší intenzitě," prozradil kouč Baumitu.

Jablonecké hráče po sobotním přípravném testu čeká volná neděle. Už v pondělí se ale tým vydá na herní soustředění do rakouského Bad Aussee, kde náš klub odehraje další tři přípravné duely.   


Author Jan Bendl
Sdílet článek