Article image

Zápas se Zlínem bude pro děti zdarma!

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zlín
0:0
FORTUNA:LIGA, 29. kolo so 20. 4. 2024, 15:00
Reportáž

Blíží se závěr základní části FORTUNA:LIGY a ve 29. kole přivítáme na Střelnici fotbalisty FC Zlín. V sobotu bude na Střelnici opět vstup pro děti zdarma!

Základní část FORTUNA:LIGY směřuje do svého finiše a nás čekají poslední dva domácí zápasy. Ve 29. kole hrajeme v sobotu 20. dubna od 15:00 proti Zlínu a v neděli 28. dubna od 15:00 proti Mladé Boleslavi.

DĚTI MAJÍ VSTUP ZDARMA!

Podobně jako na zápas s Baníkem mají i teď proti Zlínu děti na utkání vstup ZDARMA! Čeká nás náročný boj v následujících týdnech a budeme potřebovat na Střelnici každého fanouška, kterému na jabloneckém fotbale záleží. A to včetně těch nejmenších. S ohledem na sobotní předpověď chladného počasí jsme se rozhodli tentokrát nedělat fanzonu pro fanoušky, ale hned následující kolo proti Mladé Boleslavi bude fanzona opět na Střelnici! A vstup pro děti bude proti Mladé Boleslavi také zdarma.

VSTUPENKY ONLINE

Organizované skupiny mládežníků

Pro kluby mládeže z našeho regionu nabízíme možnost společného sledování zápasu na Střelnici. Pokud mají organizované skupiny týmů mládeže s trenéry zájem navštívit FORTUNA:LIGU na Střelnici, stačí nám dát vědět a domluvit se. Rádi vás na Střelnici přivítáme! V případě zájmu pište co nejdříve mail na oddělení ticketingu na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.


Author Redakce
Sdílet článek